+6
°
C
Max.:+6
Min.:+3
Cs��
P��n
Szo
Vas

2024-07-17

Lakossági felhívás ingyenes üveggyűjtő edény igénylésére

Jelentkezni 2024. február 28-ig lehetséges

Tisztelt Lakosság!

 

Az ÉTH, Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft. közreműködésével - legalább ezer háztartás jelentkezése esetén - Diósdon is bevezetésre kerül a tiszta üveghulladék szelektív gyűjtése, amelynek keretében a háztartásokban keletkező tiszta üveghulladék elszállítása valósul meg. A gyűjtéshez szükséges gyűjtőedényt ingyenesen biztosítjuk az azt igénylő lakosok részére, a KEHOP-3.2.1-15-2016-00008 azonosítószámú projekt keretein belül.

A gyűjtés keretében a háztartásokban keletkező csomagolási üveghulladék kerül elszállításra. (befőttesüvegek, ásványvizes üvegpalackok, röviditalok üvegpalackjai, borosüvegek, sörösüvegek, szörpös üvegek, konzerves üvegek, bébiételes üvegek, parfümös üvegek, (csak öblösüvegek)

Jelentkezni az alábbi módokon lehetséges 2024. február 28-ig:

E-mailben: onkormanyzat@diosd.hu e-mail címre küldött levélben

Telefonon: munkaidőben 23-381-783-as vagy 23-545-550-es telefonszámon

Személyesen: munkaidőben a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán 2049 Diósd, Szent István tér 1.

Kérem, hogy valamennyi esetben adják meg nevüket, lakcímüket, telefonszámukat és email címüket.

A gyűjtőedények kiosztására kellő számú jelentkező esetén, a lehető leghamarabb sor kerül. Az üveggyűjtő edények elszállítási napja a szeletív hulladék elszállításával megegyező napon fog történni.

Kérem, hogy minél jelezzék igényüket, mert a szolgáltatás bevezetésének feltétele, hogy legalább 1000 háztartás jelentkezzen az ingyenes gyűjtőedény használatára!

 

Tegyünk együtt környezetünk védelméért és csökkentsük biológiai lábnyomunkat!

 

Spéth Géza

polgármester

 


 


Összes esemény