+6
°
C
Max.:+6
Min.:+3
Cs��
P��n
Szo
Vas

2024-07-17

BKK közlemény a digitális jegyekről

Szeretnénk a figyelmükbe ajánlani, hogy már a BudapestGO applikációban is megvásárolhatók Diósd környéki jegyek és bérletek. Így egyszerűbb és gyorsabb lesz a jegy, vagy bérlet vásárlás a településre közlekedőknek.

Az új jegytípusok megjelenése mellett, korábbi fejlesztésünk is kedvez az agglomerációból ingázóknak: az alkalmazásban már a MÁV-Start, a MÁV-HÉV és a Volánbusz járatai is valós időben jelennek meg, így már nemcsak Budapesten, de a környéki településekre is valós idejű járatinformációk mellett tervezheted meg az utazásodat.

A környéki helyi bérlet kizárólag azon a településen belül érvényes a települést érintő környéki buszjáratokra, amelyre az ügyfél megveszi, míg a környéki 5 és 10 km-es bérlettípusok az adott környéki településen lévő külső végállomás és a Budapest határán belüli első megálló között érvényes környéki autóbuszjáratokra, és bizonyos esetekben regionális autóbuszjáratokra is. Erről bővebben a BKK oldalán lehet olvasni. A digitális környéki bérleteket csak ellenőrzés esetén kell felmutatni (például első ajtós felszálláskor kódbeolvasással, vagy az NFC-matricával kell érvényesíteni).

A BKK vonaljegy továbbra is bármely környéki járaton használható egyszeri utazásra, amely a teljes vonalon (az adott agglomerációs település és budapesti szakaszon is) érvényes. A környéki helyközi vonaljegy kizárólag a környéki településen lévő külső végállomás és a Budapest határán belüli első megálló között érvényes. A BudapestGO- ban vásárolt környéki helyközi vonaljegyet minden esetben felszálláskor – kívül, a járművek ajtajánál – kérjük érvényesíteni, abban az esetben is, ha Budapesten belül száll fel az utas.

A BudapestGO legújabb verziója letölthető a Play áruházban és az App Store- ban. Bővebb információ és az NFC funkciót bemutató videó a BKK oldalán érhetők el.

További információt az újdonságról itt találsz https://bkk.hu/.../digitalis-jegyek- a-budapestgo-ban-a.../

 


 


Összes esemény