+6
°
C
Max.:+6
Min.:+3
Cs��
P��n
Szo
Vas

2024-07-17

VÍZOSZTÁS

VÍZOSZTÁS KÉREM OSSZÁK MEG, HOGY ELJUSSON MINDENKIHEZ A sorozatos csőtörés okozta meghibásodások elhárításán az éjszaka folyamán is feszített tempóban dolgoztak az ÉTV KFT. munkatársai. Köszönet valamennyi dolgozónak, aki hiba elhárításán dolgozik! A városban senki nem maradhat ivóvíz nélkül! Az ÉTV Kft. lajtos kocsit biztosít a Kőbányai út és a György utca sarkára. A lajtos kocsi a vízhiányos területeken folyamatosan mozogni fog a nap folyamán.

Kedves Diósdiak!
A sorozatos csőtörés okozta meghibásodások elhárításán az éjszaka folyamán is feszített tempóban dolgoztak az ÉTV KFT. munkatársai. Köszönet valamennyi dolgozónak, aki hiba elhárításán dolgozik!
Diósdon az alsó nyomásövezetekben zavartalan a vízellátás, mert ide nem a meghibásodott vezetéken keresztül szolgáltatja az ivóvizet az ÉTV Kft., hanem a település saját kútjain keresztül jut el a víz a fogyasztókhoz.
Ezért az iskola mindkét épületében, valamint az óvoda valamennyi épületében és a bölcsődében is zavartalan a működés, fogadják a kisgyermekeket. Az Egészségház és a Polgármesteri Hivatal is nyitva tart.

A városban senki nem maradhat ivóvíz nélkül!
Az ÉTV Kft. lajtos kocsit biztosít a Kőbányai út és a György utca sarkára. A lajtos kocsi a vízhiányos területeken folyamatosan mozogni fog a nap folyamán.
A Városgazda Intézmény munkatársai a város felső területein előreláthatólag 10 órától mozgó járműről ásványvizet osztanak az ott élőknek. Hangosbemondóval és dudálással jelzik érkezésüket.
Az önkormányzati intézményekben az alábbi helyeken biztosítjuk a vízvételezés lehetőségét:

  • Kék Géza Művelődési Ház, Szent István tér 5. 9 óra és 20 óra között
  • Könyvtár, Sashegyi u. 9. 9. óra és 20.00 között
  • Tájház, Béla utca 2. 9. óra 20 óra között
  • Diósdi Családsegítő- és Gyermekjóléti Szolgálat Gárdonyi Géza utca 2. 9 és 20.00 óra között

Kérem, hogy amennyiben olyan személy kerül a látókörükbe, aki mozgásában oly módon korlátozott, hogy vízzel való ellátása nem megoldott, haladéktalanul jelezzék az alábbi elérhetőségen!

onkormanyzat@diosd.hu

Kérem, hogy összefogással segítsük egymást a kialakult nehéz helyzetben!
Spéth Géza
polgármester

 


 


Összes esemény