+6
°
C
Max.:+6
Min.:+3
Cs��
P��n
Szo
Vas

2024-06-22

Body&Soul ingyenes zenés torna nőknek

Body&Soul ingyenes zenés torna nőknek

Body & Soul FITNESS – ahol test és lélek találkozik

A Body and Soul Fitness egy nemzetközi szervezet, melyet több, mint 35 éve alapítottak az USA-ban. A fitness edzés cardio és erősítő elemeket tartalmaz, főként nők számára, különböző erőnléti szinteken, élvezetes, ritmusos zenére. A gyakorlatok után beszélgetés következik, a zene kapcsán, lelki témákról. Mindez ingyenes, mivel a termet ingyenesen kapjuk a diósdiak érdekében, az edző pedig a közösséget szeretné szolgálni.

Célunk, hogy a résztvevők fizikailag és spirituálisan is erősödjenek, a gyakorlatoknak, a beszélgetéseknek és a közösségnek köszönhetően. A résztvevők mindenfajta edzettség nélkül is elkezdhetik a tornát.

Edzőink szerte a világon ugyanazt a képzést kapják, és ugyanazt a félévente cserélődő, zenés koreográfiát tanulják meg tanítani, melyet profi és képzett edző-tanáraink készítenek el. Hatékony, követhető és élvezetes órák, érdekes és mély beszélgetések levezetésére képezzük őket.

Ha edzett vagy, ha nem, ha hívő vagy, ha nem, érted dolgozunk, hogy te is fejlődj testben és lélekben egyaránt!

Diósdi óráinkat több, mint egy évtizede tartjuk délelőttönként. Az esti csoport 2019-ben indult.

Szeretettel várunk mindenkit kedden és csütörtökön 8.30-tól kb. 10h-ig a Kék Géza Közösségi Házban, és csütörtökönként 18.30-19.30-ig a kisiskolában a tanév során. ( Petőfi utca 40.) Csak tiszta tornacipőt és vizet hozz, minden mást biztosítunk. Aktuális információ a „Body and Soul ingyenes zenés torna nőknek' Facebook csoportban.

További információ angolul a szervezet honlapján található: https://bodyandsoul.org/, vagy érdeklődni lehet Balassa Zsuzsánál a 06306707075-ös mobilszámon.

 

Elnök:

Balassa Zsuzsa

Telefon:

Web:

Email:


 


 


Összes esemény