+6
°
C
Max.:+6
Min.:+3
Cs��
P��n
Szo
Vas

2024-07-17

Menzaprogram tájékoztató és kedvezményes étkeztetés nyilatkozat

 

Tisztelt Szülők!

 

Iskolánkban Menzakártya rendszer működik. A Menzakártya weboldalán előzetes regisztrációt követően kizárólag a szülő jogosult étkezést rendelni! Az ebéd befizetés ennek megfelelően a 2022-2023. tanévben történhet átutalással, postai csekken, bankkártyával az internetes felületen. Készpénzes befizetésre csak a K&H Bank fiókjában van lehetőségük a 10402142-49555654-48551248 számú bankszámla számra történő pénztári befizetéssel. (Oktatási azonosító feltüntetésével!!!)

Átutalással, bankkártyával és postai csekken történő fizetés esetén Önöknek a tárgyhót megelőző hónap első felében a diosd.menzakartya.hu oldalon le kell adni megrendelésüket, mert az így befizetett összegek a rendszer sajátosságát tekintve néhány munkanap alatt kerülnek jóváírásra. A rendelés érvényesítéséhez egy regisztrációs kódra lesz szükségük, amit az előzetesen megadott email címre küldünk el.

A rendelést követően a rendszer a megadott email címre egy díjbekérőt fog küldeni Önöknek, amely összeget kérjük, az ott megadott bankszámla számra átutalni szíveskedjenek (K&H Bank Zrt. 10402142-49555654-48551248). Az utaláskor minden esetben tüntessék fel a gyermek nevét és oktatási azonosítóját, mert a rendszer csak ezek ismeretében képes összepárosítani a beérkezett összeget, az étkező gyermekkel.

Az étkezések lemondására minden nap reggel 9.00-óráig van lehetőségük a másnapi étkezések tekintetében. Ezt követően már csak a harmadik, negyedik stb. napokat tudja a rendszer törölni!

A gyermekek az ebédjüket egy kártya leolvasását követően kapják meg, ami az alsó évfolyamokban osztályonként egyetlen kártyát jelent, amit az osztályfőnökök koordinálnak. 5. évfolyamtól minden gyermek saját plasztik kártyát kap, melynek bemutatásával jut hozzá a megrendelt étkezéshez. A plasztik kártya első alkalommal ingyenes, pótlás esetén 1.000 Ft pótdíj fizetendő.

A kedvezményes étkezésre jogosult gyermekek szüleinek minden évben nyilatkozniuk kell az iskola honlapján is megtalálható formanyomtatványon, amit legkésőbb a tanévet megelőző augusztus hónapjában kell feltölteni a Menzakártya weboldalán. Ennek elmulasztásával a gyermek nem veheti igénybe a kedvezményes étkezét, teljes térítési díjjal étkezhet.

Az étkezéseket csak egyszeri vagy háromszori étkezésként lehet igényelni, vagyis tízórai-ebéd-uzsonna vagy csak ebéd kombinációkban. Csak tízórai és/vagy csak uzsonna rendelésére nincs lehetőségük. Lemondani csak az adott napra igényelt összes étkezést lehet.

Felhívjuk továbbá figyelmüket, hogy amennyiben az étkezési díj tekitetében tartozásuk mutatkozik, úgy a következő hónapra nincs lehetőségük étkezést rendelni, csak a tartozás rendezését követően!

Kérjük, erre fordítsanak különös gondot, mert kellemetlen lehet, ha a gyermek nem kap étkezést.

A Menzakártya rendszer használatával kapcsolatban minden fontos információt megtalálnak az iskola honlapján vagy a Diósdi Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Irodáján a fenti elérhetőségeken.

 

 


 


Összes esemény