+6
°
C
Max.:+6
Min.:+3
Cs��
P��n
Szo
Vas

2024-03-01

Heti vészhelyzeti tájékoztató 12.23

Kedves Diósdiak!

 

A Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala Népegészségügyi Osztálya tájékoztatása szerint 23 fő diósdi lakos áll, 18 lakcímen kötelező járványügyi megfigyelés alatt az otthonában.

 

Közeledve a 2020-as év végéhez elmondhatjuk, hogy az idei évben olyan kihívásokkal kellett szembenéznünk, amely valamennyiünk számára ismeretlen terület volt. A tavasszal kibontakozó világjárvány hatásait megtapasztaltuk a településünk életében, saját családunkban, a folyamatos kormányzati védelmi intézkedések okán született rendelkezések, alapjaiban változtatták meg a korábbi életünket, alapvető napirendünket. A digitális oktatás bevezetése, vásárlási idősávok kialakítása, maszkviselés, kijárási korlátozások, olyan fogalmak, amelyeket korábban csak hallomásból ismerhettünk.

 

Bízom abban, hogy az előttünk álló esztendő, - bár számos nehézség megoldása vár valamennyiünkre – mindannyiunk számára sikerekben gazdagon és mindenekelőtt egészségben fog telni!

 

Az előttünk álló ünnepekre készülve mindenki számára a családja biztonsága, egészsége legyen a legfontosabb! Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk magunkra, figyeljünk a másikra és ezekben a napokban embertársainkban a jót, a szerethetőt keressük!

 

Kívánok Diósd valamennyi lakójának áldott, békés Karácsonyt!

 

Két ünnep között a Polgármesteri Hivatalban a képviselő-testület rendelkezése alapján igazgatási szünet lesz.

 

 

Spéth Géza

polgármester

 

 


 


Összes esemény