+6
°
C
Max.:+6
Min.:+3
Cs��
P��n
Szo
Vas

2024-07-17

Heti vészhelyzeti tájékoztató 04.30

Kedves Diósdiak!

 

A Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala Népegészségügyi Osztálya tájékoztatása szerint 6 fő diósdi lakos áll, 4 lakcímen kötelező járványügyi megfigyelés alatt az otthonában.

A Zöldfa Bölcsőde, a Dió Óvoda zavartalanul működött, koronavírussal összefüggésbe hozható megbetegedések nem történtek.

A Diósdi Eötvös József Német Nemzetiségi Általános Iskola tájékoztatása szerint az iskolában a koronavírussal való megbetegedése ezen a héten nem történt.

Kék Géza Művelődési Ház és Könyvtárban valamint a Polgármesteri Hivatalban koronavírus járvánnyal kapcsolatos megbetegedés nem történt. A Művelődési Ház dolgozói megkezdték a felkészülést a napokon belül várható újranyitásra.

Dr. Varga Dániel alpolgármester úr és háziorvos kollégái tájékoztatása szerint, ezen a héten a 4 felnőtt háziorvosi praxisban folytatódott a koronavírus elleni vakcinák első és második körös beadása, amelynek során 543 személy oltásra kerülhetett sor. Az oltások beadása Diósdon az Egészségházban, valamint az oltópontokban történik.

Itt szeretném ismételten megköszönni az oltási feladatok ellátását végző háziorvosaink és kollégáik áldozatos munkáját!

A Baross utcában megkezdődött a vízvezeték cseréje. Az ÉTV Kft. tájékoztatása szerint a rekonstrukciós munkálatok május 21-én befejeződnek.

Az önkormányzat továbbra is biztosít mosható textilmaszkot az azt igénylők részére. Az igényléseket várjuk az onkormanyzat@diosd.hu e-mail címen vagy a 23/381-783-as telefonszámon jelezhetik munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8 -15.00 óra, pénteken 8 -12 óra között.

Kérek mindenkit, hogy vigyázzon magára és vigyázzunk egymásra!

 

Tisztelettel:

Spéth Géza

polgármester

 

 

 


 


Összes esemény