+6
°
C
Max.:+6
Min.:+3
Cs��
P��n
Szo
Vas

2024-04-17

Heti vészhelyzeti tájékoztató 04.09

Kedves Diósdiak!

 

A Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala Népegészségügyi Osztálya tájékoztatása szerint 11 fő diósdi lakos áll, 8 lakcímen kötelező járványügyi megfigyelés alatt az otthonában.

A Zöldfa Bölcsőde a hatályos szabályozásoknak megfelelően továbbra is nyitva tart, ezen a héten egy csoport volt karanténban. A Dió Óvoda biztosítja az ügyeletet az azt igénylők kisgyermekek részére. Kék Géza Művelődési Ház és Könyvtárban és a Polgármesteri Hivatalban a koronavírus járvánnyal kapcsolatos megbetegedés nem történt, de többen családi érintettség miatt tartózkodtak karanténban. A Diósdi Eötvös József Német Nemzetiségi Általános Iskola tájékoztatása szerint az iskola dolgozói között ezen a héten koronavírussal összefüggésben megbetegedés nem történt.

A bölcsődében, az óvodában és az iskolában az intézményvezetők tájékoztatása szerint a dolgozók oltása folyamatosan zajlik.

Dr. Varga Dániel alpolgármester úr és háziorvos kollégáinak tájékoztatása szerint a Húsvét előtti héten és ezen a héten a 4 felnőtt háziorvosi praxisban folytatódott a koronavírus elleni vakcinák beadása. Ebben az időszakban több száz oltás beadására került sor, beleértve az ünnep alatti időszakot is. Az oltások beadása Diósdon az Egészségházban, valamint az oltópontokban történik.

Itt szeretném ismételten megköszönni az oltási feladatok ellátását végző háziorvosaink és kollégáik áldozatos munkáját!

Az önkormányzat továbbra is biztosít mosható textilmaszkot az azt igénylők részére. Az igényléseket várjuk az onkormanyzat@diosd.hu e-mail címen vagy a 23/381-783-as telefonszámon jelezhetik munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8 -15.00 óra, pénteken 8 -12 óra között.

Kérek mindenkit, hogy vigyázzon magára és vigyázzunk egymásra!

 

Tisztelettel:

Spéth Géza

polgármester

 

 


 


Összes esemény