+6
°
C
Max.:+6
Min.:+3
Cs��
P��n
Szo
Vas

2023-10-05

Heti vészhelyzeti tájékoztató 01.08

Kedves Diósdiak!

 

A Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala Népegészségügyi Osztálya tájékoztatása szerint 29 fő diósdi lakos áll, 16 lakcímen kötelező járványügyi megfigyelés alatt az otthonában.

 

Az önkormányzati fenntartású Zöldfa Bölcsőde és a Diósdi Dió Óvoda hétfőn, a szünet után kinyitotta kapuit, megbetegedés egyik intézményben sem történt.

 

A Diósdi Eötvös József Német Nemzetiségi Általános Iskola igazgatójának tájékoztatása szerint 3 fő esetében igazolódott koronavírussal való fertőzöttsége. Jelenleg egyetlen osztály sem tartózkodik kötelező járványügyi megfigyelés miatt házi karanténban.

 

A Polgármesteri Hivatalban koronavírusos megbetegedés nem történt.

 

  1. január 10-én vasárnap a szentmisét követően csendes koszorúzás és gyertyagyújtás lesz az ártatlanul elhurcolt diósdi polgárokra való megemlékezésül, II. világháborús emlékműnél.

 

Az önkormányzat továbbra is biztosít mosható textilmaszkot az azt igénylők részére. Az igényléseket várjuk az onkormanyzat@diosd.hu e-mail címen vagy a 23/381-783-as telefonszámon jelezhetik munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8-15.00 óra, pénteken 8-12 óra között.

 

Kérem, hogy a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében fokozottan tartsa be mindenki a vonatkozó jogszabályokat és rendelkezéseket.

 

Kérek mindenkit, hogy vigyázzon magára és vigyázzunk egymásra!

 

Tisztelettel

 

Spéth Géza

polgármester

 

 


 


Összes esemény